🚚 RAPID! Livrăm comenzile în 24 de ore! Pregătește-te!

Despre noi

Despre noi

face

Vezi povestea noastra

Totul a pornit din dorința de a răspândi o mulțime de zâmbete pe chipul celor mici! ePictura dorește să ajute la crearea unor conexiuni cât mai puternice între părinți și prichindei, dar și să readucă râsetele și armonia în familie. Momentele petrecute alături de cei dragi reprezintă cele mai frumoase amintiri din viața unui copil așa că de ce să nu le transformăm în experiențe de neuitat? 

fp_2

Viziunea noastra:

Prin prisma seturilor de pictură, echipa noastră dorește să stimuleze atât imaginația copiilor, cât și a părinților și să stârnească interesul acestora pentru implicarea activă în cât mai multe activități distractive. Copiii au șansa de a deveni pentru câteva ore dubluri în miniatură ale personajelor preferate și se pot bucura de această experiență la cote maxime.

Misiunea noastra:

Misiunea noastră este aceea de a aduce în prim-plan importanța activităților distractive, care au ca scop ieșirea din rutină și apropierea celor mici de ceilalți prin crearea sau solidificarea relațiilor de prietenie. De asemenea, părinții au oportunitatea de a petrece timp de calitate cu aceștia, de a intra în universul lor și de a savura aceste clipe prețioase din copilăria celor mici!

Creative makeup: Half human - half alien woman on green background.

Valorile noastre:

Profesionalismul, integritatea, calitatea produselor și transparența de care dăm dovadă sunt valorile de bază după care ne ghidăm. Ne respectăm clienții și avem grijă ca nevoile lor să fie îndeplinite, de aceea pe zi ce trece ne dorim să îmbunătățim experiența acestora și să le oferim produse de calitate.

cloud

Soft Fabric

Get complimentary ground shipping on every order.Don’t love it? Send it back, on us.
feather

Lightweight

Join Minimog Rewards to earn gift cards and enjoy exclusive member benefits.
clock

All Day Comfort

We believe getting dressed should be the easiest part of your day.

Descopera acum produsele noastre!

Seturile de pictură care se regăsesc pe site-ul nostru sunt inodore și conțin ingrediente non-toxice care nu dăunează în niciun fel pielii. Astfel, toată lumea se poate costuma și transforma cu ușurință în oricine dorește.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare